DistanceRunning.dk på tur: Frankfurt Marathon 2017

Stor weekend i Frankfurt. 6 deltagere fra DistanceRunning.dk, 4 satte flotte PR’er og 2 af os lavede super comeback på de 42,2 km.

Her er et kort sammendrag af optakt, race og fejringen bagefter.

Champ-Interview: Luisa Bech Lund

Luisa, 28 år, har sat 12 stk. personlige rekorder over det seneste halvandet år på de klassiske distancer fra 5 km til maraton. Her fortæller hun om, hvordan hun især skulle arbejde med få kontrollen over sit daglige løbe-pace, for at få bedre resultater – og mere overskud.

Champ-Interview: Lars Dybdal Hansen

Lars Dybdal Hansen​, 41 år, har de seneste 2 år opbygget fart nok i stængerne til at løbe 5 km på kun 18 minutter, OG opnået en udholdenhed til at klare 90 km ultra-løb på 9½ time. Det bedste af det hele er nok, at han ikke længere får ondt i knæene, når han løber. Især 2 ting har, ifølge Lars, været helt afgørende for denne fremgang…

Champ-Interview: Katja Gunnertoft Bojsen

Katja, der er 38 år og mor til 3, fortæller, hvordan hendes træning er lavet om, så hun har fået god fremgang i resultaterne. Bl.a. løber hun i dag 5 km på 19 minutter (4 dage efter interviewet løb Katja 5 km på 18:39!), 10 km på 40 minutter,  og halvmaraton på 1:30. Katjas tider er blevet så hurtige, at hun også har vundet et par motionsløb for nyligt; FEMINA (5 km), SMUK Kvindeløb (10 km) og Cop Run (5x 1 km). Bedst af alt, så bliver Katja ikke længere skadet og træt som tidligere.

Champ-Interview: Renaldas Bugys

Mød Renaldas, som er én af Danmarks (og Europas) bedste atleter inden for forhindringsløb (OCR). Han teamede op med Coach T fra DistanceRunning.dk i februar 2017 og har efterfølgende haft en super fremgang i resultaterne – også i mere traditionelle løb som fx halvmaraton (1:14) og maraton (2:40). Renaldas fremhæver selv en bedre træningsstruktur og arbejdet med sin teknik som de afgørende parametre for succes.

Champ-Interview: Tom Wittus Hansen

Den fantastiske Tom fra Esbjerg fortæller om sin udvikling de seneste godt 2 år. Hvordan han var vant til at træne ‘for fulde gardiner’, men måtte justere og til dels også træne ‘langsomt’. Udviklingen i Toms udholdenhed, som gør at han fast løber over 20k på weekendens langtur. Sidst men ikke mindst lidt om Toms åbenbaring i relation til teknik, og hvad der har været hans bedste præstation indtil nu.

Andrew

Andrew Dempsey

54 år, Dublin, Irland

“Before, I had achieved just one sub 4 hour time from 26 marathons. Now I have 3 sub 4 hour times from 3 races, incl. a PB of 3:43:33!”

Christian Fangholm Bak

40 år, Frederiksberg

”Det har bare været en fantastisk rejse, hvor alt ved mit løb er blevet forbedret”

Christian
Flemming

Flemming Kirkegaard

48 år, København

”KÆMPE ønske er opfyldt ved at løbe halvmaraton under halvanden time (1:29:50)! For evigt tak til coach Thomas Vidø! Yehaa…..”

Thomas Lindhøj

37 år, Frederiksberg

”Yeeehaaa… Mission accomplished! Berlin Marathon på 2:59:40. Fuldstændig fantastisk løbeoplevelse (…) havde ikke været mulig uden et super-skarpt program”.

Thomas Lindhøj
Marie Vedel

Marie Vedel

39 år, København

”Jeg er ’mentalt svævende’ efter den fremgang, jeg har haft bare på den første måned med program. MEGA FEDT!”

Willem Mulder

39 år, New York City

“I did my first 10k race in 38:38 and was way ahead of number 2. Thanks man – you’re a great coach!”

Willem Mulder
Lars DH

Lars Dybdal Hansen

40 år, København

“Wooohuuuu! Ét af mine helt store personlige mål, kan tjekkes af!! kom for første gang under 1:30:00 på halvmaraton